Door naar content
Uitgelicht
Unique taste

Spirits

Geniet van het moment

De Monnik Dranken importeert vanuit verschillende landen en continenten bekende drankmerken. Wij zijn hierbij altijd op zoek naar merken, die iets toevoegen aan ons assortiment en daarnaast passen bij de filosofie van ons familiebedrijf.

Beste bartenders ter wereld waarderen import merken De Monnik Dranken

Drinks International onderzoekt jaarlijks welke merken het meest trendy zijn in de internationale bartender scene. Het onderzoek is gehouden onder bareigenaren, hoofd bartenders en barmanagers van de 109 meest exclusieve high-end bars ter wereld. Het rapport geniet dan ook een uitstekende reputatie in de drankenindustrie.
Lees het hele bericht

Horecava 2020, een goed begin van het jaar voor De Monnik Dranken!

AMSTERDAM – 13 t/m 16 januari 2020 Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vond de 64ste editie van de Horecava -de grootste en meest toonaangevende horecavakbeurs van Nederland- plaats. Voor De Monnik Dranken was het de 27e editie en vanzelfsprekend waren wij wederom goed vertegenwoordigd met een vernieuwde stand in de RAI te Amsterdam.
Lees het hele bericht

Veel belangstelling voor spirits De Monnik Dranken op Perfect Serve Barshow 2019

Op 21 en 22 mei vond de 6e editie van de Perfect Serve Barshow plaats. Het Westerpark in Amsterdam was twee dagen lang ‘the place to be’ voor horecaprofessionals, cocktailliefhebbers en thuisbartenders. Zij komen naar Amsterdam voor hun jaarlijkse shot aan inspiratie en kennis. Voor zowel de consument als de pro vormen de seminars, tastings en het bezoeken van de vele stands dé perfecte cocktail van entertainment en educatie.
Lees het hele bericht

Geslaagde jubileumeditie van 20ste International Whisky Festival Den Haag!

In het weekend van 15 t/m 17 november 2019 vond in de Grote Kerk in Den Haag alweer de 20e editie van het International Whisky Festival plaats. Het festival werd in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky en is heden ten dage uitgegroeid tot een evenement waarbij meer dan 6.000 bezoekers, verspreid over vijf sessies, genieten van honderden verschillende levenswateren!
Lees het hele bericht

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.
Lees het hele bericht

Contact

Frans geeft je graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Frans deze beantwoorden!

Festivals & Beurzen

13 & 14 sep 2020

Drankenbeurz 2020

De DrankenbeurZ vindt op zondag 13 en maandag 14 september plaats in Evenementenhal Gorinchem. Twee dagen lang is dit dé ontmoetingsplaats voor slijters, wijnhandelaren, importeurs, leveranciers, distributeurs, groothandels en de verpakkingsindustrie.

Alle Festivals & Beurzen

Spiritnieuws

Tropisch Capelle geniet van Exceptional Single Casks

Op vrijdagavond 7 augustus 2020 vond er bij Slijterij De Bodega in Capelle aan den IJssel een whiskyproeverij met de Exceptional Single Casks van Douglas Laing plaats. De omstandigheden in het proeflokaal aan de Ringvaart waren tropisch. Dit weerhield de bezoekers er niet van om te genieten van enkele unieke whisky’s.
Lees het hele bericht

De Monnik Dranken exclusieve importeur en distributeur Amrut Distillers

Per dinsdag 11 augustus 2020 is De Monnik Dranken de nieuwe exclusieve importeur / distributeur van Amrut Distillers. Naast de Amrut Indian single malt whisky’s zullen wij ook Amrut Two Indies Rum op de Nederlandse markt vertegenwoordigen.
Lees het hele bericht

Rock Island Sherry Edition Island Malt onderweg naar Nederland

Douglas Laing brengt op regelmatige basis exclusieve limited editions op de markt. We zijn verheugd de komst van Rock Island Sherry Edition Island Malt te mogen aankondigen.
Lees het hele bericht

Rum & Whisky Battle in Nieuwe Niedorp

Op zaterdag 25 juli vond er in Nieuwe Niedorp een Rum & Whisky Battle plaats. Hierbij werd steeds een rum vergeleken met een whisky. Het doel hiervan is om de bezoekers kennis te laten maken met de verschillen én de overeenkomsten tussen rum en whisky.
Lees het hele bericht

Edinburgh Classic Gin als beste beoordeeld door 50 meest toonaangevende Britse bartenders

Tijdens The Bartender Brand Awards 2020 ontving Edinburgh Gin een aantal mooie awards. De kleine small-batch distilleerderij uit Edinburgh zag de Classic, Cannonball en Seaside hoge ogen gooien bij de onder de 50 meest toonaangevende Britse bartenders georganiseerde awards.
Lees het hele bericht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:
Back to top