Door naar content

Over dit product

De KAVALAN-distilleerderij creëert een rijke, maar zachte gelaagde smaak met behulp van een vakkundig mengproces. De unieke tropische fruitgeuren van KAVALAN en de crème karamel verfraaid met hout en de geur van vanille bieden de ideale combinatie voor de smaak.

Speciaal geselecteerd door bartenders.

Kleur: Donker amber.

Neus: Aroma's van tropisch fruit en warme vanille. Bloemig.

Palet: Zoet, zacht en soepel. De uitgebalanceerde smaak is de perfecte combinatie van ambachtelijk vakmanschap.

Kavalan is de nummer één whiskyproducent van Taiwan en de enige whiskystokerij in familiebezit. Kavalan ontleent zijn naam aan een oude stam uit de provincie Yilan, in het noordoosten van Taiwan, waar ook de distilleerderij zich bevindt. Het zuivere water en de frisse lucht maken dit deel van het subtropische eiland Taiwan tot de ideale omgeving voor de productie van whisky. De distilleerderij is bekroond met meer dan 270 gouden awards, 8x de wereld whisky winnaar van het jaar en 4x de Spirits Producers of the Year.

Kavalan whisky is wereldwijd in 68 landen verkrijgbaar en nu ook in Nederland. Wij zijn dan ook als De Monnik Dranken trots dat wij de exclusieve importeur voor deze bijzondere Taiwanese whisky in Nederland mogen zijn.

Land van herkomst Taiwan Alcohol 40.0 Subgroep Whisky
Producent Kavalan Distillery Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top