demonniklogo

25-09 Dooley’s, Spritz en Strrd op Taste of Amsterdam 2011

Na de succesvolle editie van vorig jaar heeft Taste dit jaar met een culinair hoogtepunt de zomer afgesloten.
Op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Amstelpark vond het culinaire festival Taste of Amsterdam plaats van donderdag 22 t/m zondag 25 september 2011.

 

Het programma was dit jaar nog spraakmakender. Nieuw was bijvoorbeeld het Bier Theater waar de meest opzienbarende biermerken en biermakers uit deze wereld  de gasten meenamen en informeerden over hun passie! Daarnaast waren er in het Kook Theater grote namen te zien, zowel Nederlandse als buitenlandse chefs. Ook op wijngebied was er veel te beleven.

 

De Monnik Dranken was dit jaar met haar eigen merken/producten Spritz, Dooley's en Strrd aanwezig. In standnummer 6 konden de bezoekers Strrd en Spritz proeven en kopen. Strrd maakte veel mensen nieuwsgierig en werd dan ook volop bekeken, bestudeerd en gekocht door de bezoekers.
Dat Spritz momenteel een populair drankje is, bleek wel uit het feit dat er maar liefst 3 gelijksoortige drankjes aanwezig waren. Onze Spritz in het piccoloflesje was duidelijk onderscheidend wat betreft  smaak en verpakking.

In standnummer 5 kon de bezoeker Dooley's proeven en kopen, zowel de Toffee Liqueur als de Espresso variant. Dit kon niet alleen puur maar ook in combinatie met een overheerlijk kopje Segafredo koffie. Speciaal voor Taste of Amsterdam is De Monnik Dranken een samenwerking aangegaan met Segafredo koffie. Dit blijkt achteraf een zeer goede keuze te zijn geweest.
Veel bezoekers waren zeer enthousiast over de samenwerking en de aangeboden combinatie mogelijkheden van Dooley’s met Segefredo koffie.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd, succesvol gezellig 4-daags evenement in het Amstelpark. Wij willen namens De Monnik Dranken via deze weg het team van Segafredo onder leiding van René van Os bedanken voor de prettige samenwerking.

Voor info: www.tasteofamsterdam.com

 


Bookmark and Share