demonniklogo

15-02 Ik hou van Holland feest met onze HupHollandHupje

Op 14 november ontvingen we via de mail van één van onze buitendienstmedewerkers onderstaande foto met de korte tekst: afgelopen zaterdag ons Holland Feest gehad en vooraf even geproost met de meiden met jullie Hup Holland Hupjes. Wij hebben het erg naar ons zin gehad, het feest was erg geslaagd, een foto van ons met drankje wilde ik je niet onthouden, bij deze.

Tja, en dan worden wij bij De Monnik natuurlijk wel een beetje nieuwsgierig, dus een mail retour gestuurd met: leg eens nader uit. Geen probleem voor Manon Stokman (één van de "meiden") dat deed ze graag:

"Wij zijn een groep "meiden" (van 40 plus en min), die al jaren met elkaar carnavallen in Noordwijk (ZH). Elk jaar maken wij onze eigen carnavalskostuums en inmiddels hebben we dozen vol. Vorig jaar waren we o.a. gekleed in knalroze Stewardessen pakken van de firma OrdinAir, met o.a. echte trolleys. securitybadges, tax free car en OrdinAir magazine.

We hadden alleen geen piloot en die hebben we een middag op Schiphol lopen zoeken, waar we hele leuke reacties kregen. Dit jaar was een van de thema"s een " Ik hou van Holland feest", vandaar de creatie die we op de foto dragen.

Tijdens de Horecava zag ik het Hup Holland Hupje- drankje en omdat wij zo actief zijn met de Carnavalsvereniging De Noortukkers hebben we een 25 dozen besteld. Via Jurgen hebben we ook nog een doos met leuke promotiematerialen ontvangen, die goed gebruikt konden worden voor de aankleding van de zaal.

Met het Hup Holland Hupje hebben we getoost op een gezellige avond, de drankjes waren een groot succes evenals het feest. Wij zijn fan van jullie!!! "

Meiden, hartelijk dank voor jullie leuke foto en reactie,
en natuurlijk veel plezier met het komende carnaval
.
De Monnik Dranken


Bookmark and Share