demonniklogo

20-03 BenRiach en GlenDronach proeverij bij Slijterij Hoogland in Opmeer.

Op dinsdag 20 maart 2012 vond er een grote whiskyproeverij plaats in Opmeer, waarbij  ruim 50 liefhebbers van het heerlijke ‘Uisge Beatha’ deelnamen.
Georganiseerd door slijterij  Hoogland in Opmeer, waar Anneke en Roen Hoogland de scepter zwaaien.

Als lid van de slijtersorganisatie “de wereld van dranken”  een samenwerking verband van meer dan 100 slijters in Nederland kunnen ze een zeer uitgebreid assortiment aanbieden, waaronder ook een groot assortiment  whisky’s.
De plaats van handeling voor de whiskyproeverij was zalencentrum  Op Stap in Opmeer, in een aangrenzende zaaltje  zaten de genieters te ruiken, te proeven van de 8 verschillende BenRiach en GlenDronach whisky’s. Op de proeftafels was een line up van 4 verschillende BenRiach en 4  verschillende GlenDronach whisky’s. Het zeer gezellige en leergierige publiek genoot met volle teugen.

Alle voorradige kennis van beide distilleries werd met ijzige stilte aangehoord en geabsorbeerd. Kortom het was een zeer succesvolle proeverij mede door de prachtige whisky’s maar ook door het aanwezige publiek. De avond werd geleid door Caecil Gerrits, onze BenRiach en GlenDronach Brand Ambassador met assistentie van Vincent Tijink, onze verkoopadviseur.

Ter info www.deslijterijopmeer.nl


Bookmark and Share