demonniklogo

17-03 Whisky-Rum-Potstill festival Lisse

Zaterdagavond 17 maart 2012 werd voor de 2e keer het  Whisky-Rum-Potstill festival Lisse georganiseerd door onze relatie Slijterij de Kring in Hotel-Restaurant- Eventcentre “De  Nachtegaal”  in Lisse. Gezien de goede relatie die De Monnik Dranken heeft met Slijterij de Kring was ons bedrijf uiteraard vertegenwoordigd met haar eigen import merken: BenRIach Single malt whisky, GlenDronach single malt whisky, The Irishman Irish whiskey, El Dorado rum en Godet Cognac.

Men was erg te spreken over o.a. de veelzijdigheid van BenRiach, de authenticiteit van GlenDronach en de fantastische zachte smaak van de jaargangen van El Dorado rum. Vele begenadigde whisky drinkers maakten op deze avond voor het eerst kennis met de verschillende types jaargang rum van El Dorado. Over het algemeen zorgde dit bij hun voor de nodige positieve verwarring gezien het feit dat men rum altijd associeerde met een hard en stroef distillaat.

Zie ook:
www.benriachdistillery.co.uk
www.glendronachdistillery.co.uk
www.theeldoradorum.com
www.hotirishman.com

De avond verliep voorspoedig en de bezoekers glunderden van oor tot oor in deze oase van mooie gedistilleerde dranken. Wij als De Monnik Dranken zijn dan ook erg te spreken over het verloop van dit festival en willen bij deze Slijterij De Kring nogmaals bedanken voor de geslaagde avond.

De proeverij werd begeleid door Vincent Tijink en Luuk olde Monnikhof.

Voor meer info: www.slijterijdekring.nl


Deel dit nieuws met uw relaties