demonniklogo

20-02 Carnavalstour 2012 Grolsch / De Monnik Dranken

Op Rosenmontag 20 februari 2012 was het weer tijd voor onze inmiddels traditionele en befaamde Grolsch –De Monnik Carnavalstour.
Het hele gezelschap bestond uit Arno Weustink, Rene Seiger, Bastian Nijhuis en Hans Olde Monnikhof (van De Monnik Dranken ) samen met Eddy Nobbenhuis, Frank Nijenbrink, Maurice Geerdink, Leon Schepers, Martin O’Keeffe, Peter Visscher, Ferdy Breukink, Walter Schutte, Lisette de Jongh en Edwin Blom (allen van Grolsch).
Dameskapel Slipgevaar uit Ootmarsum zorgde voor de 9e keer op een super enthousiaste en vakkundige wijze voor de muzikale omlijsting in hun fraaie roze carnavaleske uitdossing.

Onze carnavalstour ging om 10.30 uur met koffie en broodjes van start bij Hotel Het Landhuis in Oldenzaal. Vervolgens gingen we naar Café ’t Peuleke in Rossum voor een ontmoeting met de Hoogheid van CV De Papsleef’n uit Geesteren, Prins Erik, zijn adjudant Chiel, de echtgenotes van beide heren en hun kleine gevolg. 
Prins Erik is in het dagelijks leven Erik Kottink en werkzaam als Regionaal Salesmanager OnTrade bij Grolsch.

Hierna hebben we nog 10 andere horecarelaties bezocht in Lonneker en Oldenzaal, waaronder Sportcafé De Kolk van eigenaar Bas de Leeuw, alwaar de carnavalsfeesten van OCV de Vennemuskes worden gehouden. Bas is dit carnavalsjaar Jonkheer Bas en samen met Secondant Coen vormen zij het koningskoppel van de Vennemuskes.

Bij elke horecagelegenheid  werd als speciaal carnavalscadeau een fraaie handgemaakte Grolsch – De Monnik 2012 bierpul uitgereikt. Overal werd er op ons bezoek en het uitstekende muzikale optreden van de dames van Slipgevaar enthousiast gereageerd. Met ons allen hebben we dan ook een geweldige dag en heel veel plezier gehad, waarbij onze relatie met onze horecaklanten zeker nog steviger is geworden.

We waren echt weer eens in de gelegenheid om het nuttige met het aangename te verenigen.   

Voor info:
www.dameskapelslipgevaar.nl  www.ocvdevennemuskes.nl


Bookmark and Share