demonniklogo

02-02 Irna Barelds en Bjorn Rikkink 12 ½ jaar in dienst bij De Monnik Dranken

Donderdag 2 februari 2012 was het precies 12½ jaar geleden dat van zowel Irna Barelds als Bjorn Rikkink het vaste dienstverband bij De Monnik Dranken begon.

Beide collega’s werden op deze dag in het zonnetje gezet voor hun positieve houding, enthousiasme, inzet  en loyaliteit in de afgelopen periode van 12 ½ jaar. Na een toespraakje ontvingen Irna en Bjorn uit handen van Hans Olde Monnikhof namens het managementteam  een envelop met inhoud. Namens onze personeelsvereniging reikte Mark Stoolhuis aan beide jubilarissen een pen met inscriptie uit.

Irna is na een periode van 6 jaar in Groningen te hebben gewoond en gewerkt samen met haar familie eind 1998 naar Oldenzaal verhuisd en is bij ons in 1999 komen werken op de afdeling verkoop binnendienst.  Op commercieel gebied heeft zij haarzelf uitstekend ontwikkeld bij ons. In de contacten met onze relaties is Irna een uitstekend visitekaartje voor De Monnik Dranken en daarnaast geeft zij ook op een uitstekende wijze invulling aan een aantal werkzaamheden m.b.t. ons Monnik Magazine en Slijters Promotieplan.

Bjorn is nadat hij via het ROC de opleiding magazijnmedewerker en magazijnchef met succes heeft afgerond bij ons in dienst gekomen. Vanaf het begin heeft hij zijn magazijnwerkzaamheden met veel plezier en vakmanschap gedaan en hij is dan ook een zeer gewaardeerde en uitstekende allround magazijnmedewerker.


Bookmark and Share