demonniklogo

09-12 Event whisky en bijzonder gedistilleerd bij Ter Braak in Hengelo

Op vrijdagavond 9 december 2011 vond er bij Ter Braak Dranken een event plaats  van diverse prachtige whisky’s en diverse andere soorten gedistilleerd. Ter Braak Dranken is gevestigd in een monumentaal pand aan de Industriestraat 35 te Hengelo en staat bekend in Hengelo en omstreken om z’n uitgebreide assortiment dranken, deskundig personeel en een uitgebreid service pakket. Daarom was de locatie ook zo goed, in de eigen winkel bij al dat moois op gedistilleerd gebied.
Na sluitingstijd werd de winkel omgeturnd tot een proeflokaal, waarbij in elke “hoek” van de zaak een thema gedistilleerd werd uitgedragen.

De Monnik Dranken past hier uitstekend bij om de eigen (import)merken te promoten en te laten proeven o.a.: Een line up van BenRiach Speyside Single Malts en een line up van GlenDronach Highlands Single Malts die werden begeleid door onze verkoopadviseur Vincent Tijink, en een line up van El Dorado rum waarbij de jaartallen zeer goed in de smaak vielen.

Bovendien konden de liefhebbers ook speciale jenevers en cognacs proeven. Er was dus genoeg aanbod van kwaliteitsgedistilleerd om de verschillen te laten proeven, en deze onder deskundig  leiding  te laten beleven.

Ter Info www.terbraakdranken.nl


Bookmark and Share