demonniklogo

08-11 Nightlife Awards 2011

Op dinsdag 8 november 2011 was voor de 8e keer de prestigieuze uitreiking van de Nightlife Awards 2011.
De awards werden uitgereikt aan het populairste danscafé, de populairste club, mega club en beachclub van Nederland. Deze feestelijke gala-avond heeft plaatsgevonden in Studio 12, Discotheek Brothers te Bunnik (www.brothers.nl) 

Tijdens de avond traden een tal van artiesten en dj’s op. De zaal was open vanaf 19.30 uur en vanaf 21.00 uur werden de awards uitgereikt. De presentatie was deze avond in handen van Jeroen Post (radio DJ bij Slam FM).
De Monnik Dranken was dit jaar ook voor de 8e keer aanwezig bij de uitreiking van deze felbegeerde awards. Wij waren één van de hoofdsponsors met onze importmerken WKD Blue en WKD Purple. In de zaal hadden we 2 barren tot onze beschikking waar wij onze WKD Blue en WKD Purple konden promoten en verkopen. Deze werden bemand door onze promodames Remke en Marijke.
Vele van de ruim 2000 bezoekers wisten de weg naar onze WKD - barren te vinden met als gevolg een uitstekende verkoop van WKD. 

 

De grote prijswinnaars deze avond  waren:
*Megaclubs Landelijk: Time Out, Gemert      
*Clubs Landelijk: Escape,  Amsterdam 
*Danscafés Landelijk: Apres Skihut, Rotterdam
*Beachclubs Landelijk: Beachclub Vroeger,  Bloemendaal  

De Monnik Dranken werd deze avond vertegenwoordigd door onze horeca verkoopadviseurs Bastian Nijhuis, Erik de Jong en  Arno Weustink.
Uiteraard willen we langs deze weg nogmaals alle prijswinnaars feliciteren met hun wel verdiende award.

Voor meer info en foto’s zie   www.nightlifeawards.nl
Op ons youtube kanaal is een impressie van deze awardsnight te zien: www.youtube.com/monnikdranken


Bookmark and Share