demonniklogo

05-11 Officieus kampioenschap, proevers kiezen Grolsch als lekkerste bock

In het bomvolle cafe 't Readthuys in Losser viel de ontknoping op 5/11 om 00.02 uur. Notaris Ronald Mollink maakte bekend dat Leo Snippert, supervisor en brouwmeesters bij de Grolsch bierbrouwerij zijn Grolsch bokbier "the proud of Twente" het beste had getypeerd. Hij kreeg hiervoor de La Trappe publieksbokaal.
Daarnaast maakte notaris Mollink bekend, dat door de 100 aanwezige proevers, Grolsch bok als lekkerste bock was gekozen.

Vlnr. Leo Snippert supervisor en brouwmeester van Grolsch (Wisselbeker beste bokbier), Burgemeester van Losser, Michael Sijbom (met de La Trappe publieksbokaal), Patrick Roode met reischeque en wisselbokaal "het Lossers vat". Foto Hans ten Velde
 
De proevers beoordeelden Grolsch bok als het lekkerste bockbier van de avond. Een goede tweede was Twents bock van de Twentsche Bierbrouwerij. Frank Hendriks, eigenaar van deze upcomming brouwerij was zeer content met zijn plaatsing. Grote winnaar in de bierproefarena is geworden Patrick Roode uit Losser. Van de 7 bockbieren wist hij er 5 goed te benoemen. Naast de wisseltrofee "Het Lossers vat" won Patrick een reischeque ter waarde van 500 euro, beschikbaar gesteld door de ondernemers support Twente.

De tweede plaats was voor Jolanda Eikenaar uit Enschede zij wist ook 5 bieren in de goede volgorde te zetten. Zij ging naar huis met een geheel verzorgd verblijf in een 4 sterren hotel, aangeboden door de Beckmann Groep uit Enschede. De overige deelnemers gingen ook met prachtige prijzen naar huis waaronder een ballonvaart, een horeca-arangement, een meergangen diner, en een wijnarrangement.

De organisatie was wederom in handen van Bert Kuperus.

 


Bookmark and Share