demonniklogo

14-10 Nosing & Tasting bij Wijnkoperij Vriezekolk

Vrijdagavond 14 oktober 2011 heeft Caecil Gerrits bij Wijnkoperij Vriezekolk in Loenen (Gld) een Nosing & Tasting van onze whiskyhuizen GlenDronach en BenRiach gepresenteerd. Voor een aandachtig gezelschap van zo’n 15 gezellige mannen die bij tijd en wijle ook leuke en kritische vragen konden stellen.

Caecil is onze brand Ambassedor voor beide whisky merken en bracht het verhaal met veel enthousiasme, ervaring en kennis. Met een duig van een whiskyvat in de hand liet Caecil zien hoe de binnenkant van een “Barrel” er uitziet en kon hij vertellen wat de invloed van het hout is. Ook had hij gerst en alcohol in diverse stadia meegenomen om deze te laten zien en ruiken. Men hing aan zijn lippen.

De whiskies werden nauwkeurig geproefd en met hier en daar een hapje erbij was het een klein feestje. Om 22.00 uur was de proeverij afgelopen en men ging voldaan naar huis met een heleboel nieuwe whiskykennis in het hoofd.
En natuurlijk is zo’n avond niet compleet zonder de aanschaf van een lekkere fles GlenDronach en/of BenRiach Single Malt Whisky.


Deel dit nieuws met uw relaties