demonniklogo

15-10 Whisky & meer festival in Berkel en Rodenrijs 2011

Er waren eens………

Vele verhalen en legendes beginnen zo,  eigenlijk geldt dat ook voor de oprichters van de Nederlandse Whiskyvereniging Commitment to Malt. Er waren eens vijf Gall & Gall franchisers met één gezamenlijke passie : Whisky!

Tijdens de gezamenlijke Nosing en Tasting ontstond het idee om een eigen whisky club op te richten. Dat lijkt gemakkelijker gedacht dan gedaan. Alleen de naam bedenken heeft een hele avond geduurd! Uiteindelijk waren ze het eens en “Commitment to Malt”  was geboren.
Na het bedenken van de naam moest het doel nog bepaal d worden, dat was een stuk gemakkelijker! Unaniem waren ze het met elkaar eens.
Commitment to Malt wil mensen laten genieten van de mooiste drank van deze aarde WHISKY!

Dus werd op zaterdag 15 Oktober 2011 in ’t Manneke in Berkel en Rodenrijs het whiskyfestival Whisky & Meer georganiseerd door deze Gall & Gall ondernemers:

  • Van Ams in Rotterdam
  • Van der Boog in Rijswijk
  • Buytenwegh in Zoetermeer
  • Steef in Voorburg
  • Verbeek in Leidsendam en Delfsgauw

Op dit festival pakte De Monnik Dranken breed uit en gaf de gasten de mogelijkheid om alles van BenRiach, GlenDronach en The Irishman te proeven,dus ook de nieuwe Glendronach 8 years en 21 years.
Verder waren er diverse workshops en werd er veel aandacht besteed aan whiskyreizen,  whiskyboeken en muziek. Kortom een zeer geslaagde avond.

Voor De Monnik Dranken waren Mike Overvliet en Vincent Tijink aanwezig om achter de uitgebreide whiskytafel van De Monnik Dranken alle bezoekers (ongeveer 275) van deskundig advies te voorzien.

www.commitmenttomalt.nl


Bookmark and Share